Maak je geen zorgen, het nieuwe zal komen. Leef voor het geheel en deel.

Het zijn onze inzichten die zin geven aan het leven. De zijn slechts inzichten die meegaan wanneer het lichaam als instrument haar taak heeft verricht. De wereld is er niet om geluk te vergaren, maar om wakker te worden uit de illusie dat we afgescheiden, zondig en schuldig zijn. Om te ontwaken uit de nachtmerrie waarin we met zijn allen in verkeren zodat we eenheid ervaren en weer in vrede kunnen zijn.

De reis naar binnen heet Inzicht en deze reis leidt tot nieuwe dromen en avontuurlijke verhalen. Mijn reis is verbonden met mijn wortels, het land van mijn ouders; Marokko.

Ik droomde als kind van vrij zijn. Van autonoom zijn. Van zelfstandig zijn. En ik dacht dat als ik maar veel geld zou vergaren, dat ik dan vrij zou zijn. Ik vergiste en kwam tot de ontdekking dat slechts zelfkennis vrij maakt.

Na mijn reis naar Marokko in september 2019 besefte ik dat het tijd was om de cirkel rond te maken. Mijn vader verloor al heel vroeg zijn ouders en moest noodgedwongen voor zichzelf zorgen. Hij was jong. Veel te jong. Hij heeft mij de kans gegeven om te studeren en om iets van mijn leven te maken. Ik zag Youssef voorbij komen op Linkedin met zijn actie en ik wist wat ik te doen had.

Gevulde schooltassen voor kinderen in Marokko – oktober actie

Ik geef om deze reden in de maand oktober – tien jaar geleden verhuisde ik naar Het Kusjeshuis en begon ik met Spirit And Moves – de opbrengst van Het Kusjeshuis besteld via deze webshop – aan het Schooltas-project in Marokko. De initiatiefnemers zijn Youssef Amakran en Karim Boulidam i.s.m. stichting Rizq.

Aldus Youssef: ‘Omdat onderwijs begint bij een gevulde schooltasje met schoolspullen, een gevoel van waardigheid en het gevoel erbij te horen.’

Wat kun jij doen voor basisschoolleerlingen in Marokko?

  • Combineer je geven met een spreker voor je event en boek mij als spreker – gratis – bij aankoop van 40 x Het Kusjeshuis en mail mij op info@samiraahale.nl
  • Dit bericht delen is ook een vorm van geven. En elke vorm is goed.

Dus geef, en geef van harte. Dank je!

Samira Ahale

Geplaatst in Blog,Nieuws permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie