Zelfkennis; het antwoord op alle lijden.

Als bewustzijn wordt je geboren in een lichaam om het leven in zijn puurste vorm te ervaren; de dualiteit. Onderweg vallen we in slaap en komen we terecht in een vreselijke nachtmerrie; we identificeren ons met het lichaam. En deze identificatie leidt tot het onjuiste idee van beperking. Van vast zitten. Van schaarste. We zijn bang.

In elke cel in ons lijf voelen we deze angst die leidt tot meer angst. We proberen controle te krijgen op allerlei levensvlakken, maar hoe harder we werken, hoe meer we vast komen te zitten.

Harder werken is niet de oplossing. Meer werken ook niet. Er is maar één oplossing die leidt tot een absolute vrede, vreugde, vrijheid en vertrouwen. En dat is … wakker worden uit de nachtmerrie en weten wie je bent…

Bewustzijn

Het bewustzijn is dus niet je lichaam. Je lichaam is slechts een instrument om je hoogste vorm te verwezenlijken. Wanneer je de verbinding met je hoogste vorm herstelt, dan …. gebeuren er wonderen.

Je leven komt in een flow terecht. Je krijgt alles wat je nodig hebt om je taak tot een goed einde te brengen. De juiste mensen komen op je pad, je ontvangt de middelen die je nodig hebt en issues? Die verdwijnen omdat simpelweg oordeel verdwijnt..

Het begint áltijd met de reis naar binnen waar je oordelen ont-dekt die gebaseerd zijn op jouw ervaringen in het verleden. Maar het verleden is voorbij. Ben je bereid ze los te laten?

VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave
Wekelijks op woensdag vanaf 3 februari 2021
Digitale inloop 19.55 uur
Start: 20 uur uur
Afronding: 21.30 uur uur

Als kind zat ik vaak ‘s nachts naar de maan te kijken en droomde ik verlangend van een leven waarin ik vrij kon zijn van angst. Opgegroeid in een onveilige situatie leerde ik manieren om te overleven. Rond mijn 34ste besloot ik niet meer te vluchten en mijzelf over te geven aan het leven.
Ik kwam mijzelf tegen en in het diepste dal vond ik mijn vrijheid.
Elke maand bij volle maan deel ik met jou wat mij inspireert. Schrijf je in voor de Volle Maan Boodschap en reis met mee naar nieuwe inzichten die vrede, vreugde en vrijheid brengen.

Samira Ahale

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie