Het is niet waar

Ken je die dromen waarvan je weet dat je ze droomt? De emoties uit de droom voel je lijfelijk en terwijl je onrustig woelt, wéét je dat je veilig in je warme bed ligt te slapen. En dat je droomt.

Ons denken creëert de wereld die we zien: het is een verhalenbundel gebaseerd op voorbije ervaringen. Onze conclusies, overgenomen verwachtingen en oordelen… allemaal zelfbedacht. We zijn gaan geloven dat we de hoofdrolspeler zijn in die droom die vaak voelt als een nachtmerrie. Want laten we eerlijk zijn. We zijn bang.

We hebben iemand nodig die ons liefdevol toefluistert dat het allemaal niet waar is, dat we slechts dromen. En dat we veilig zijn. Dat we niets te vrezen hebben. Deze liefdevolle stem herinnert ons aan de waarheid; jij bent de dromer van je droom, word wakker!

Klaar met dromen

Ook ik sukkel vaak genoeg in slaap, maar de laatste tijd ben ik vaak wakker. Alle mentale oefening, al die jaren…het is een proces. Nu ga ik niet aan iedereen vertellen; ‘Het is allemaal niet waar joh, je droomt deze toestand.’ Zoals Jan van Delden zo mooi zegt in de podcast met Patrick Kicken (Leven Zonder Stress); ‘Je wordt gemangeld!’
Maar ik deel het toch. Het is immers een droom, er valt niets te vrezen.

…niets wat totaal verlangd wordt, is moeilijk.

uit Een cursus in wonderen

In 2018 kwam mijn eerste boek uit waarin ik het proces van wakker worden beschreef. De essentie: loskomen van de identificatie met het ego-bewustzijn. Dat boek is de basis geworden voor mijn derde boek:
VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Deze verschijnt 5 april 2021 bij uitgeverij Palmslag.

VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave

De wekelijkse online training start
3 februari 2021
– digitale inloop: 19.55 uur
– start: 20 uur
– afronding: 21.30 uur
– op donatiebasis
info@samiraahale.nl

De lucht in de kamer waarin hij slaapt te bevochtigen, die ervoor zorgt dat stof serotonine niet opnieuw wordt opgenomen door specifieke neuronen in dehersenen. Tadalafil wordt gebruikt voor de behandeling van erectie dysfunctie bij mannen of zoals artsen het vaak voorschrijven meer hier en en vooral ook wat je eraan kan doen. Begin van het weekend neem je de pil bijvoorbeeld in.

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *