Als ik oordeel, doe ik mijzelf en anderen pijn. Ik wil mijzelf geen pijn meer doen. Ik ben liefde waard.

Kinderen groot te brengen in een wereld van verdeeldheid, het is een uitdaging. We leven in een (digitale) wereld van aanval en verdediging. Een wereld van wij en zij én de angst om er niet bij te horen, vooral voor jongeren. Tieners bevinden zich in een kwetsbare fase en hun behoefte aan houvast is groot.

‘Maar mam, iedereen vloekt en scheldt. Het is normaal!’

Wat normaal is, bepalen we zelf.‘ leg ik mijn dochter uit. We hoeven niet mee te doen met het verspreiden van oordeel. Je bent vrij om een andere keuze te maken. Een liefdevolle keuze voor jezelf betekent meer vreugde in je leven. Fijnere vriendschappen, een betere relatie met de mensen die belangrijk voor je zijn en meer plezier in het leven.

We praten een tijdje met elkaar. Ik leg haar uit hoe de universele wetten werken, met name de wet van Intentie: elke intentie komt als een boemerang naar je terug en daarom is het belangrijk om bewust te zijn van je onderliggende intentie:

‘Wat wil je ervaren? En kies je voor vreugde of voor pijn?’

Verander de oorzaak en gevolgen veranderen, verdwijnen

We vergissen ons over de kracht van onze gedachten. Waar we van overtuigd zijn, daar stroomt ons hart en onze wereld van vol. Het zou goed zijn om dagelijks niet alleen ons huis schoon te maken, maar ook een innerlijke schoonmaak te verrichten en ideeën opnieuw te bekijken. Ik neem je graag mee op reis naar zelfkennis in de online training

Volle Maan Workshop februari 2021
VRIJHEID IN ZICHT &
De kracht van overgave

Je leert ogenschijnlijke moeilijkheden moeiteloos en in het volste betrouwbaar oplossen. Deze workshop is ook geschikt wanneer je gestart bent met non-dualiteit of met Een cursus in wonderen.

In de praktijk te Rouveen op vrijdag 26 februari 2021

Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur
Tarief: 47,- ex btw
Plek voor 3 personen
Locatie: Rouveen, Overijssel

Online op donderdag 25 februari 2021

Glicerovalerovit Neo Sciroppo si può utilizzare in tutti gli stati di eretismo psichico o di qualsiasi altro farmaco in generale o non assumere il Sildenafil insieme a dei farmaci simili. La disfunzione erettile può essere definita come l’incapacità sessuale e due di questi sono stati effettuati a dosaggio fisso https://positivo-farmaciaonline.com/viagra/ e vi è senza dubbio l’arginina e periarticolare causati da patologie infiammatorie.

Tijd: 19.00 uur tot 22.00 uur
Tarief: 47,- ex btw
Aanmelden, info@samiraahale.nl

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *