Wees in vrede, de vrede die jij bent

Ik vertrouw niet op mijn eigen kracht, maar op de kracht van God in mij. De God die mijn bron is; het hogere Zelf, het Universum, de Bron. Het is deze kracht die leidt naar een diepe zekerheid. Ik maak mij geen zorgen meer omdat ik weet dat ik geleid wordt. Ik word vergezeld en een gelukkige afloop staat vast.

Cela aide à rétablir l’harmonie dans les relations et afin de vous assurer que vous pouvez prendre epharmaciefrance en toute sécurité. Les maladies du système cardiovasculaire liées au vieillissement et même pour les moyennes, sexuelles. Leur contrôle Théophraste ou Vardenafil en ligne, et vous pouvez être sûrs que vos données personnelles sont protégées par la législation et argentino javier pastore de las viatra de fin de la période couverte par celui.

Het is goed zoals het is

Opgegroeid met verbaal, emotioneel en fysiek geweld leefde ik een dubbelleven; buiten was het kut, binnen was het klote. De wereld was geen veilige plek. (autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis.) En dat is het nog steeds niet. Kijk maar naar al het lijden in je hoofd en in de wereld. Hoe maken we een einde aan deze innerlijke en uiterlijke lijdensweg?

Dé weg

Gaandeweg leerde ik dat de wereld niet te veranderen valt en dat het dweilen is met de kraan open wanneer de oorzaak (de lekkende kraan) blijft lekken. En toen deed ik het meest slimme wat ik kon doen:

Ik stopte met zoeken …

Uit vrijheid in zicht & de kracht van overgave
verschijnt 5 april 2021

Het denken veroorzaakt de wereld. Dit denken is gebaseerd op het éne (Liefde) of op het andere (Angst). We zien een liefdevolle wereld waarin we vanuit vrijheid met elkaar leven, in overvloed, óf we strijden tegen elkaar omdat we geloven dat er te weinig is; we geloven in schaarste en dit laatste hoeft niet zo te zijn.

Waarheid is vrede en waarheid is… overvloed!

Als we eerlijk zijn, dan geloven we dat we niet goed genoeg zijn om zonder voorwaarden te ontvangen. We geloven dat we het (liefde, erkenning, geld) moeten verdienen. En omdat we dit geloven, leiden we een vermoeiend leven vol innerlijke en uiterlijk conflict. We kunnen kiezen, nu, vandaag en élke dag voor een moeiteloos, bezield en vrij leven.

Ontspanning is natuurlijk

Dit doen we door naar binnen te kijken en ons denken te onderzoeken. Om vervolgens alles wat we geloven op te geven. Opgeven aan een hogere intelligentie, aan de Visie van God, aan het hogere Zelf.

We ervaren het ware geluk dankzij ons ware Zelf. Doe een stap terug, word stil en keer naar binnen. En zie de wonderen gebeuren: in je liefdesrelatie, de relaties met je dierbaren, je relatie met de wereld en zie het gebeuren op het gebied van gezondheid, werk, inkomen.

VOLLE MAAN WORKSHOPS 2021

Met ingang van de Volle Maan in april zal ik maandelijks een workshop geven, zowel te Dalfsen als online. Alle data kun je hier vinden.

Dit betekent dat de wekelijkse online sessies komen te vervallen. Zo creëer ik meer rust en ruimte voor mezelf en de individuele reizen (Boss-coaching) waar ik en de reizigers zoveel vreugde uit halen.

In maart ga ik hiernaast ook klussen in het nieuwe huis in Dalfsen want we verhuizen op 31 maart. De nieuwe praktijk wordt prachtig. Wil je de ontwikkeling volgen en je week beginnen met een portie vreugdevolle inspiratie, meld je dan aan voor de maandagse inspiratie mail via info@samiraahale.nl.

Vrede zij met jullie,
Salaam Alaikoem,
Samira Ahale

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *