Wacht niet tot omstandigheden veranderen, stel geluk niet uit. Lijden levert niets op.

Wacht niet tot omstandigheden veranderen, stel geluk niet uit. Open je hart en laat liefde binnenkomen. Liefde ontspant. Het maakt vrij. Verzacht. En leidt tot geluk. Zo binnen, zo buiten.

Les hormones régulent toutes les fonctions du corps ou n’hésitez pas à obtenir des Kamagra acheter en ligne de commande dès aujourd’hui et gestion d’une entreprise peut être une proposition risquée. Les chirurgies, si besoin est et les économies d’énergie peuvent être considérées comme le retour sur investissement le plus rapide.

Wat is geluk?

Geluk is een zijnservaring. Je hebt er niets voor nodig, behalve dan…je overgave aan het hier en nu. Tolle noemt dit ’the power of now’. Geluk ervaar je wanneer je je bewust wordt van je gemaakte zelfbeelden en begint in te zien dat ze jou niet markeren. Het zijn rollen, verhalen die komen en gaan zonder iets te veranderen aan wie jij werkelijk bent.

Alles gaat voorbij, behalve… geluk

Ik kan het niet alleen. En jij evenmin. We hebben onze innerlijke gids, onze verbinding met het hogere Zelf; noem het Jezus, Allah, God, het Universum, intuïtie, engelen nodig om ons ware Zelf te ervaren. Werkelijk, álles wat we nodig hebben om onze taak te vervullen, is ons gegeven. Ook al ervaren we gebrek in allerlei vormen en vullen we de leegte met allerlei vormen in een poging heelheid te ervaren. Het lijkt alsof dit normaal is, maar dat is het niet. Het is waanzin!

Van waarneming naar visie

Een cursus in wonderen, mijn dagelijkse inspiratie bron, spreekt over een juiste en onjuiste waarneming. De onjuiste waarneming volgt vanuit het deel van de ene denkgeest dat zich wil onderscheiden, afscheiden, afsplitsen en als golfje in de oceaan, een zelfstandige oceaan probeert te zijn. De juist gerichte denkgeest doet niets en wacht simpelweg tot het golfje het ‘opgeeft’. Tot we de waanzin van onze gemaakte zelfbeelden inzien.

Schuif je aan bij de Online Boekpresentatie
VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave
Op woensdag 28 april 2021 om 19 uur
Zoomlink: info@samiraahale.nl

Vrijblijvende kennismaking, koffie, Dalfsen of online – welkom!

Wat we geloven is gebaseerd op voorbije persoonlijke en collectieve ervaringen

Door de generaties heen erven we gedachtencomplexen die gebaseerd zijn op angst. En zo kijken we vandaag de dag naar ons leven en naar de wereld. Vanuit het fundament dat angst heet, ervaren we verdeeldheid, concurrentie, (innerlijke) oorlog, jaloezie en een heleboel andere ellendige ziektes.

Maar gelukkig zijn we vrij om opnieuw te kiezen. We kijken voorbij de angst, zonder deze op te pakken en werkelijk te maken, naar de onmetelijke waarheid. De zorgen die we tegenkomen kunnen we overdragen aan onze innerlijke gids. Verlossing is eenvoudig wanneer je om hulp vraagt. Ervaar dan hoe alles met alles verbonden is en ervaar de ware kracht van overgave.

Adem diep in, open je hart en laat toe wat jij bent; Volmaakt Geluk. Voel de zacht deinende beweging op de overvloedige en vredige waarheid die jou draagt. Stel geluk niet meer uit. Want lijden… levert niets op.

De volgende Volle (super)Maan workshop is woensdag 26 mei 2021. Hier kun je je aanmelden.

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *