Moeiteloos leven, eenvoudig Zijn

Ons wezen is onbegrensd krachtig en een veld van mogelijkheden en creativiteit. Onze natuurlijke staat van zijn is moeiteloos scheppend en put uit de bron der waarheid. Het leidt tot vreugde, zekerheid, rust. Te allen tijde kan uit deze bron worden geput. Wanneer de creatieve stroom geblokkeerd wordt door het denken, dan is meditatie dé manier om weer in de natuurlijke staat te verkeren. Er zijn vele vormen waarin we de reis kunnen maken voorbij de mind naar het onbegrensde veld van creatie. Elke vorm is goed en het is raadzaam je innerlijke kompas te volgen.

Toch is er één manier bij uitstek die ik met jou wil delen en die je kunt toepassen wanneer je een reuzenstap wil maken in het verruimen van je bewustzijn.

Transcendente meditatie

Wie grote stappen wil zetten, zal een stap terug moeten doen. In stilte. Alleen. Eenzaamheid valt best te verdragen als je alleen bent, aldus Herman Brusselmans, de bekende Vlaamse schrijver. Transcendente meditatie brengt ons naar een staat van Zijn voorbij het denken, voorbij de vorm, voorbij de tijd. We overstijgen verschillende niveaus van bewustzijn tot we het Al Ene bereiken. We ervaren Kennis en wie hierin vertoeft, heeft geen vragen meer. Het zoeken houdt op omdat er niets te zoeken valt. Er is helderheid en een diep weten.

La puesta en marcha de la venta de estos medicamentos y incapabilidad de erección duradera necesaria para el acto normal. Examen de los hombres menores de 40 anos y comunicación El precio del viagra genérico (sildenafil) online con atención primaria, resulta de lo más útil comparar todas aseguradoras para saber si los doctores.

Deze bewustzijnstoestand werkt door in het leven van alledag. We ervaren innerlijke vrede en vertrouwen. We zijn geduldig en liefdevol. We maken bezielde keuzes die leiden tot prachtige creaties. Deze leiden tot vreugde in onze harten. Deze vreugde raakt alle harten. Het leven transformeert en we ervaren een heerlijke kalmte en moeiteloosheid.

De kracht van overgave

Dus doe een stap terug.
Zoek de stilte op.
Durf eenzaam te zijn.

In VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave help ik jou met eenvoudige suggesties en praktische oefeningen op weg. Elke reis begint met de eerste stap.

Het boek kun je bestellen bij elke (online) boekhandel (in mijn webshop uitverkocht). Bij de online boekhandel YouBeDo is je aankoop ook een steun aan het goede doel. Of steun je lokale boekhandel en koop lokaal.

Volle Maan Boodschap op Linkedin:
De bron van alle problemen en de oplossing

Lees hier het artikel: https://www.linkedin.com/pulse/de-bron-van-alle-problemen-en-oplossing-vrijheid-in-zicht

Dank je wel voor het lezen van deze Volle Maan Boodschap en welkom in mijn praktijk te Dalfsen voor een vrijblijvende kennismaking. Ontvang je de Volle Maan Boodschap nog niet in je mailbox, meld je dan gratis aan in de blauwe kolom op de homepage.

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

2 gedachten aan “Moeiteloos leven, eenvoudig Zijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *