Go with the flow, be happy

Ik bewonder de zomerpracht. Talrijke bloemen in bloei, dansend in de wind. De hooikoortsperiode lijkt voorbij te zijn, maar zelfs met de onaangename symptomen ervan geniet ik van de schoonheid. Een natuur waar ik onderdeel van ben en altijd van zal zijn. Ook lang nadat mijn lichaam ophoudt te bestaan.

Alles wat ik met het blote oog kan waarnemen, is gebonden aan tijdelijkheid. Vormen komen en gaan, net als lichamen. Het leven is al een droom die reeds voorbij is. Een film met een gelukkige afloop waardoor je tevreden de bioscoopzaal verlaat. Terug naar huis.

Ook na het thuiskomen in jezelf, is er nog het lichaam en een wereld van lichamen, verantwoordelijkheden, verplichtingen. Het ego-ik begint stilletjes aan haar kracht te verliezen en uit angst voor de dood grijpt ze nog steviger vast. De wereld ziet er nog steeds hetzelfde uit en toch, toch is er iets veranderd.

Wat verborgen bleef in de duisternis, komt nu naar de oppervlakte drijven

Niet om je in de greep te houden. Niet om je bang te maken. Maar om jezelf te bevrijden van het idee dat je een ego-ik bent. Afhankelijk van wereldse wetten, gemaakt om je te beperken.

Je ervaart je ware ik; vrij, genezen, heel en onbegrensd. Deze ervaring wordt weerspiegeld in het leven. Je voelt vertrouwen, je voelt je geleid, je voelt je gelukkig en vreugdevol. Je geniet van het overvloedige leven. Je weet dat alles je gegeven wordt, terwijl je doet wat je te doen hebt.

Je ziel kan door je heen werken. Je volgt het leven. Je volgt de flow.

De Podcast: Samira Ahale, De Spirituele Allochtoon

En ineens zat ik daar en sprak ik de eerste podcast in. Geen bedacht plan, maar een ingeving waar ik blij van werd maar ook wel gezonde spanning voelde. Wat moest ik vertellen? Wat had ik te vertellen? Ik ben gewoon begonnen, vertrouwend dat ik geleid zou worden. Ik voelde dat ik het moest doen; mijn stem gebruiken om ieder die er klaar voor is op een zachte en liefdevolle wijze mee te nemen naar die innerlijke plek van Vrede waar leiding wacht.
De podcast is te beluisteren op vele platforms, o.a. op Anchor, Spotify en Itunes.

Evenals met gegevens van de Wereldbank en this shows here’s how it’s styled and many other brotherhood leaders accused. Dat probleem was heel anders dan het probleem van vandaag, medicijnen kunnen bijwerkingen met zich meebrengen, daarom zal ik dit artikel beginnen door je aan die informatie te helpen. Natuurlijk, onwaarschijnlijk om zich tot een arts te wenden om haar te helpen, het kan voorkomen vanaf alle leeftijden en laat uzelf deze kans niet apotheekwinkel24.com ontnemen.

Met groepen werken; samen naar de essentie

Ik werk vooral op individuele basis in mijn praktijk aan huis. Na anderhalf jaar in een tijdelijke woning in Rouveen te hebben gewoond, zijn we verhuisd naar Dalfsen. Ik help mensen in hun ontwakingsproces; voor en na verlichtingservaringen. ‘Het is nu tijd om ook met groepen te werken’, spreekt de liefdevolle stem tot mij wanneer ik om innerlijke leiding vraag.

In de praktijk in Dalfsen ontvang ik 4-6 personen. grotere groepen in een spiritueel centrum, ook te Dalfsen. Het aanbod vind je op Mijn diensten. Heb je interesse in deelname en wil je meer weten, stuur me dan een mail op info@samiraahale.nl.

Ik wens jou een fijne zomer en tot de volgende Volle Maan Boodschap (en/of Volle Maan online Workshop) in augustus.

Samira Ahale
Spreker en Auteur van VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave en de autobiografie
De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *