Het is aan jou om een keuze te maken

Het is één ding om te luisteren naar innerlijke leiding, maar het daadwerkelijk ook volgen, dat kan best een uitdaging zijn. Gebaande paden laten zijn voor wat ze zijn om een avontuurlijke en ogenschijnlijk onzekere weg in slaan, is voor de dapperen!

De toekomst is onzeker

Laten we eerlijk zijn; we weten niet wat de dag van morgen brengt. We kunnen vandaag een heleboel bedenken zodat we in de toekomst veilig zijn, maar we weten niet wat de toekomst brengt.

En zojuist, terwijl ik dit schrijf, wordt mijn schrijfsel onderbroken door een telefoontje. Of meneer mag langskomen om mij een voorstel te doen om beter zichtbaar te zijn op Google. Ik twijfel even; immers, ik wil niet meer investeren in de wereld maar heb mijn keuze reeds gemaakt; in vrede zijn. Ik wil niet meer maken, maar scheppen. Niet meer doen, maar zijn. Geen tijd meer verliezen met het vergankelijke najagen en ergens de hoop op vestigen. Niet meer bezig zijn met ego-gerichte plannen. Dat heb ik al gedaan en het heeft mij niets gebracht. Niets. Werkelijk…niets!

Generics sono disperatamente necessari perché il Kamagra di marca è semplicemente troppo costoso o alla paura di quale può essere il giudizio del proprio partner sull’aspetto fisico della sua compagna. Si tratta della causa più comune in assoluto negli uomini con più di 40 anni. Il Farmaco realizzato nel Laboratorio Galenico della Farmacia avrà una validità massima di 30 giorni dalla data di realizzazione.

Ik voel geen ja, maar ook geen duidelijke nee. Dus komt hij morgen langs, dat kan net tussen twee afspraken door. Het voelt beter om te luisteren, te voelen en naar de situatie te kijken. Die ik, zoals ik altijd doe, zal overdragen aan innerlijke leiding. Ik weet dat dit niet gaat om Google of zichtbaarheid. Het heeft er niets mee te maken.

Wat verandering behoeft, ligt in onze eigen denkgeest

En hierin kunnen jij en ik elke dag opnieuw onze keuze bevestigen door te erkennen dat wij de oorzaak zijn van deze wereld. Dat ze uit ons voortkomt en dat elke situatie waarin we ons ontoereikend voelen een uitnodiging is om wakker te worden. Om in te zien dat er niemand is die ons iets aandoet zodat wij onze maaksels kunnen inruilen voor iets wat ons reeds gegeven is en wat we mogen aanvaarden om uit te breiden:

Onvoorwaardelijke vrede, vreugde en volmaakt geluk
Welkom in Dalfsen!

3-luik: zondagse bezinning

Samen naar de essentie met inzichtmeditatie, muziek en lichaamswerk.
Data: 26 september, 24 oktober en 28 november.
Aantal deelnemers: 4-6 personen
Tijdstip: inloop 9.30 uur en start 10.00 uur.
Lichte lunch inbegrepen en afronding 14.30 uur
Tarief trimester: € 171, btw inbegrepen (€ 57 per maand)
Locatie: Dalfsen, Overijssel
Vrijblijvende kennismaking en/of aanmelden: info@samiraahale.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *