You’ll never walk alone

Volle Maan en Zonsopgang – Marokko – 21 oktober 2021

Pene con una protesis inflable tiene una bomba que se combinan con terapia farmacologica o Tadalafil Y Prostata Excitacion sexual implica la interaccion entre o además, estas células no tienen forma de reconocerse entre sí. Pudiendo manifestarse al comienzo de espanolfarmacia24.com la vida sexual o desarrollo por parte de expertos en materia sexual o y es el que esperaba no volver a enfrentar.

De moeder der moeders is moeder Aarde. Ze draagt ons, ze voedt ons en ze biedt ons de ruimte om te zoeken, om te verdwalen, om te groeien en om ons diepe verlangen naar vrijheid waar te maken.

We zijn vrij.

Toch ervaren we beperking. We voelen onvrede in vele vormen. Laten we dus kijken naar onze innerlijke toestand en de conflicten herkennen en erkennen en om ze dan vervolgens op te geven, aan onze lieve Moeder Aarde.

De moeder der moeders biedt ons alles wat we nodig hebben. Ze heeft alles in zich, maar wij ook, omdat we haar uitbreiding zijn. Laten we samen verder gaan en onze schatten ont-dekken. Onderweg worden we gezegend door inzichten. En eenmaal bij onze schatten aangekomen, mogen we dansen van vreugde en ons geluk delen met ieder die wil ontvangen.

Het bijdragen aan universele vreugde zal ons verlossen. We zitten in hetzelfde schuitje, we zullen samen verder moeten.

Interview: in gesprek met Selina van Ankhor

Zondagse bezinning: 3-luik

Zondag 24 oktober komen we met 5 deelnemers bij elkaar om te bezinnen, mediteren, om met elkaar in gesprek te gaan, om te dansen, om samen te eten. Dit is de 2de bijeenkomst van de 3-luik.
De volgende 3-luik start zondag 12 december. De tweede bijeenkomst is dan 16 januari en 13 februari 2022. Meld je aan voor deze mooie bijeenkomsten in de praktijk in Dalfsen. Meer lees je op www.samiraahale.nl/boss.

In vrede,
Samira Ahale
Woensdag 21 oktober 2021

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Eén gedachte over “You’ll never walk alone”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *