Het is tijd

Ja…

Het is tijd.
Tijd om op te staan.
Waarom zou je nog langer in een vreselijke nachtmerrie vertoeven?

Wakker worden is een proces

Te snel wakker worden is geen pretje. Je bepaalt trouwens niet zelf wanneer je wakker wordt.
Je ego-zelf heeft hier niets over te zeggen. Aanvaard de tijd die het proces vergt want, en dit is belangrijk:

God zelf zet de laatste stap

Maar voor de totale bevrijding ervaren wordt, zal de nachtmerrie waarin we met zijn allen vertoeven veranderen in een lieflijke droom. Een zaligmakende gezegende droom. Een mooie en zoete droom. God zelf zet de laatste stap en jij, jij kunt de eerste stap zetten:

Doe een stap terug

Word stil.
Luister.
Voel.
En alles precies zo te laten zijn zoal het is.

Het is eenvoudig, maar niet makkelijk. Dit niet bemoeien, niet meer vasthouden. Niet meer vechten.

Gelukkig krijg je helpers op je pad. In allerlei vormen en altijd op een manier die voor jou werkt én in een taal die jij begrijpt. De prachtige volle maan van 19 november, die de komende dagen nog magisch voelbaar is, kan ook jouw helper zijn.

De aarde huilt. De dieren schreeuwen. En dekinderen lijden in stilte.
Dus sta op!

Agenda december 2021

The Intimate online Workshop, Engelstalige 3-luik

Zondagse Bezinning te Dalfsen – Drieluik

De nieuwe reeks start zondag 12 december. Met maximaal vijf deelnemers ervaren we innerlijke vrede.
Zondag 28 november de 3de samenkomst van de eerste Drieluik. Wat een prachtige verbinding en wat voel ik me gezegend dat vijf mooie zielen op zondagochtend vroeg hun auto instappen om minstens een uur onderweg te zijn naar deze prachtige plek, waar we met elkaar kunnen ZIJN.

Stilte-meditaties, inzichtgevende gesprekken, lichaamswerk/dans, wandelingen, interactieve oefeningen in een relaxte sfeer met lekkernijtjes en een eerlijke lunch. Inloop vanaf 9.30 uur. We ronden af om uurt 14.30 uur dus je bent op tijd weer thuis! Interesse voor deze mooie samenkomst die 12 december start, stuur me dan een mailtje: info@samiraahale.nl.

In vrede,
Samira Ahale
Boss & Mentor-sessies

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *