Leven vanuit de Oneindige Overvloed

Iets is waar, of niet waar. Zo eenvoudig is verlossing

Alle ideeën van gebrek, zonde, ziekte en competitie zijn projecties van het ego, wat wil bewijzen dat God niet bestaat en dat de afscheiding en de verdeeldheid, werkelijk is. Het ego is het illusoire deel in onze denkgeest. En dat is goed nieuws. Het betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om de toekomst.

Het is allemaal één grote vergissing en wanneer je inziet dat gebrek niet bestaat, dan kan genezing beginnen. Je bevrijdt jezelf, alles en iedereen van alle waanzinnige ideeën die uit het idee van gebrek voortkomen. Je keert terug naar je ware Zelf, dat één is met God.

Je begint eindelijk te begrijpen dat je al die tijd hebt geofferd en dat het onnodig is om te offeren, dat je geen competitie meer hoeft te voeren. Dat je niet meer hoeft te lijden voor je een beetje geluk mag proeven. Niemand vraagt dit van je en God al helemaal niet. Je bent een uitbreiding van God en God is Volmaakt en de Bron van Oneindige Overvloed. Je leeft en beweegt in God en je lichaam is slechts een instrument op aarde.

In dienst van het ego leidt het tot verdeeldheid, lijden, pijn. In dienst van je ware Zelf leidt het tot meer licht, liefde, vreugde, vrede en vrijheid.

Je mag Gods licht belichamen in het aardse en genieten van de Oneindige Overvloed uit de vormloze Bron. Met je talenten die je gegeven zijn mogen je verlangens waar worden gemaakt.

De vraag is, ben je er klaar voor?

Online Mentorsessies Oneindige Overvloed – 2022

Niets overkomt jou waar je niet om hebt gevraagd. De wereld die jij ziet komt voort uit je denkgeest. Hier vind je de oorzaak van alle waarneming en wil je je wereld veranderen, dan is dit de plek waar je moet zijn. Als je dit kunt volgen en als je bereid bent om alle lijden (zonder uitzondering) los te laten, dan ben je welkom om aan te schuiven bij de online Mentorsessies.

Ik gebruik Een cursus in wonderen en werk met de 7 chakra’s die gedetailleerd beschreven staan in mijn boek VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Je hoeft de boeken in eerste instantie niet aan te schaffen. Wel dien je een notitieschrift klaar te leggen zodat je notities kunt maken en voor de wekelijkse huiswerkopdrachten. Ga je er echt voor, dan raad ik je aan jezelf Een cursus in wonderen cadeau te doen.

Met deze online samenkomst maak jij een verschuiving in je denken bewerkstelligen zodat je kunt genieten van Gods wil voor jou: Volmaakt Geluk!

Meld je aan via info@samiraahale.nl
en ontvang alle gegevens over deze online mentorsessies
via Zoom. We starten in januari 2022.
P.s. Dit is een groepsgebeuren.

In vrede,
Samira Ahale
BOSS- & Mentorsessies voor elk zoekend hart.
Welkom in Dalfsen (grens met Nieuwleusen)

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *