Leven vanuit de Oneindige Overvloed

Iets is waar, of niet waar. Zo eenvoudig is verlossing

Alle ideeën van gebrek, zonde, ziekte en competitie zijn projecties van het ego, wat wil bewijzen dat God niet bestaat en dat de afscheiding en de verdeeldheid, werkelijk is. Het ego is het illusoire deel in onze denkgeest. En dat is goed nieuws. Het betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om de toekomst.

Het is allemaal één grote vergissing en wanneer je inziet dat gebrek niet bestaat, dan kan genezing beginnen. Je bevrijdt jezelf, alles en iedereen van alle waanzinnige ideeën die uit het idee van gebrek voortkomen. Je keert terug naar je ware Zelf.

Je begint eindelijk te begrijpen dat je al die tijd hebt geofferd en dat het onnodig is om te offeren, dat je geen competitie meer hoeft te voeren. Dat je niet meer hoeft te lijden voor je een beetje geluk mag proeven.

In dienst van het afgescheiden ik is het dweilen met de kraan open. In dienst van je ware Zelf ervaar je meer geluk. En dit geluk mag je belichamen en genieten van het aardse leven, gebruikmakend van de talenten die je gegeven zijn.

De vraag is, ben je er klaar voor?

In vrede,
Samira Ahale
Je (Stilte)gids voor krachtig leiderschap
Welkom in Dalfsen

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *