Uit de Stilte gegrepen

Elk moment kan ik geven,
mijn vreugde,
mijn glimlach,
mijn begrip,
mijn aandacht,
mijn liefde,
mijn zachtheid.

Elke dag kan ik geven,
gedragen door de Liefde,
door het Leven.

Lezing 29 maart om 20 uur, Marktplein Twello:
Omarm de verschillen en durf jezelf te zijn

Het meest gebruikte woord in onze woordenschat is het woord ‘ik’. We ervaren een ik in een ontzettend grote wereld. We groeien op met het idee een lichaam te zijn in een wereld van lichamen. We leren dat we verschillend zijn, op allerlei vlakken. We voelen ons, bewust en onbewust, dader en slachtoffer en deze twee wisselen elkaar af.

Het leven is een aaneenschakeling van vreugde en verdriet, het wordt gekenmerkt door tijdelijkheid. In deze veranderlijke wereld en in onze eigen innerlijke wereld is verandering een constante. Hoe vind je stabiliteit, zekerheid en vertrouwen in deze wankele toestand?

In deze interactieve bijeenkomst ervaar je op een speelse en liefdevolle wijze wie je werkelijk bent. Je ontdekt de sleutel tot een waarachtige gelukzaligheid.

Entree€ 8,00
Adres: Bibliotheek, Marktplein 11, 7391 DH Twello
Aanmelden: bi.twello@gmail.com

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *