Een begin, een midden, een einde

Vorig jaar organiseerde ik de Zondagse Bezinning. Dit is een drieluik met
5 deelnemers. Met een begin, een midden en een einde. We wandelen, dansen, vertoeven in de stilte, delen met elkaar en eten samen.
Het einde moesten we verzetten in verband met de corona-maatregelen. Het is gelukt een datum te vinden, en wel op zondag 22 mei.

Vier de verandering

Intuïtief vier ik veranderingen en fases in het leven. Het is vaak pas na en tijdens de actie dat ik mij er bewust van wordt dat ik iets aan het vieren ben. Dit kan zijn: bloemen planten op een specifieke plek, opruimen en spullen weggeven, een bos bloemen kopen voor iemand die in mijn gedachten voorbijkomt, kaartjes sturen, een lange wandeling maken, een traditioneel Marokkaans recept bereiden, knippen en plakken en een visionboard maken…

Zo kan ik de hele dag bezig zijn met cadeautjes inpakken en voorbereiden, zoals toen mijn zoon 18 werd in maart, met muziek en een traan. Binnenkort krijgt hij de sleutel (op mijn verjaardag!) en ik zal de innerlijke beweging volgen die onvermijdelijk leidt tot een zachte en liefdevolle overgang. Het volgen van innerlijke beweging is helend omdat het volgen van innerlijke leiding altijd naar meer vreugde, vrede en vrijheid leidt.

Samenkomsten van Verstilling elke woensdagochtend of -middag. Inloop 9.30 uur. We starten stipt om 10 uur, afronding om 13 uur na een voedzame stille lunch. Minimaal 3 personen, maximaal 5.  Een Individuele Reis is op alle andere dagen in te plannen op een ochtend of middag. Bekijk het huidige aanbod: https://samiraahale.nl/leiderschap/

Elke afronding is een overgang naar een nieuw begin.

Ook in de Innerlijke Reizen (voorheen BOSS-coaching) worden afrondingen gevierd. Na een reis vol inzichten staat verandering voor de deur. Dit kunnen grote veranderingen of kleine veranderingen zijn. Er plopt altijd wel een idee bij diegene. Soms kom ik met ideeën die me innerlijk worden ingegeven en zo help ik de reiziger om in beweging te komen. Om verder te gaan.

De wegwijzer naar BETER

Stagnatie is natuurlijk, maar wanneer het te lang duurt, dan kun je ziek worden. Het verlangen naar groei is ook natuurlijk. Je leeft hier om te leven en niet om de tijd uit te zitten. Je leeft hier om te ervaren. Alle veranderingen in je leven worden je wegwijzer naar dat betere leven, als je durft te kijken. Elk einde is een nieuw begin. Vier het einde en vier elk begin in je leven en laat het nieuwe mooie in je leven toe. Ben je er klaar voor?

In vrede en welkom in Dalfsen,
Samira Ahale

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *