Jij kunt niet falen

Er is veel geschreven over falen en succes. Men vertelt ons hoe belangrijk falen is en wat we ervan kunnen leren. Dat het onze wegwijzer is naar succes. Dit falen en succes bevindt zich op de horizontale dimensie, waar jij een ikje bent in een wereld van heel veel ikjes. Laten we eens verder kijken…

Je boek gesigneerd ontvangen

Jij kunt niet falen omdat je niet dat ikje bent in een wereld van ikjes

Jij bent niet dat lichaam waar je je zo vertrouwd mee voelt. Jij bent niet de verhalen die je jezelf steeds vertelt. Jij bent niet je verleden wat je probeert los te laten.

Als ikje heb jij geen controle over het leven. Wanneer je afgescheiden bent en bang bent, dan besta je niet. Zo eenvoudig is de waarheid. Ben je bereid op te lossen in de oneindige oceaan? Zet je ikje vrij en beweeg en verander mee. Alle veranderingen in je leven zijn er om je te dienen.

Samenkomsten van Verstilling elke woensdagochtend of -middag.
Inloop 9.30 uur. We starten stipt om 10 uur, afronding om 13 uur na een voedzame stille lunch. Minimaal 3 personen, maximaal 5. 
Een Individuele Reis is op alle andere dagen in te plannen op een ochtend of middag. Bekijk het huidige aanbod: https://samiraahale.nl/leiderschap/

Laat je weerstand los vandaag. Jij kunt niet falen.

In vrede en welkom in Dalfsen,
Samira Ahale

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *