Onbegrensde mogelijkheden

Wanneer je angstig bent, dan besta je niet. Jouw identificatie met angst en het voortdurende denken heeft als gevolg dat je je Zelf niet ervaart. Je bent in slaap gevallen en droomt een onaangename droom. Verkramping treedt op en je wil maar één ding: rennen!

Vier vandaag het leven!

Er zit niets anders op dan wakker te worden uit de vreselijke nachtmerrie waarin je je bevindt. En dit kun je niet alleen. Je hebt jouw Zelf (God, je innerlijke gids, de heilige geest, Allah, Bewustzijn, Ziel) nodig die je toefluistert dat je een boze droom droomt. Langzaam open je je ogen en kijk je om je heen. Dan zie je:

Ik ben veilig. Ik ben thuis. Ik ben onbegrensd.

Vandaag is het 7 ramadan. Mijn dagen beginnen met stille tijd en de dagelijkse les uit Een cursus in wonderen. De les van 8 april: ‘Ik aanvaard mijn rol in Gods verlossingsplan.’ Deze les moedigt ons aan om onze functie te vervullen. En dat is een uitbreiding zijn van ons wezenlijke Zelf. Hier en nu, in dit aardse leven.

Ik ben net terug van een rondje hardlopen. Ik geef mijn kleine zelf aan het Zelf en laat de energie van het leven door mij heen bewegen. De leegte wordt niet meer opgevuld met eten of drinken. Hoe heerlijk het ook is om koude handen te verwarmen aan een hete kop koffie of thee. De leegte mag ten diepste gevoeld worden om te ervaren dat voorbij de leegte ware vervulling ligt.

En, een diep vertrouwen dat er voor alles een juiste plaats en een juiste tijd is.
Open je hart in dankbaarheid en vertrouw op een goede afloop.

AGENDA: elke woensdagochtend Samenkomsten van Verstilling. Inloop 9.30 uur. We starten stipt om 10 uur, afronding om 12 uur. Na de ramadan ronden we af om 13 uur en eten we samen. Minimaal 3 personen, maximaal 5. 
Een Individuele Reis is op alle andere dagen in te plannen op een ochtend of middag. Bekijk het huidige aanbod:https://samiraahale.nl/leiderschap/

In vrede en welkom in Dalfsen,
Samira Ahale

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *