Verandering geneest stagnatie

Alle ziekte komt voor uit de denkgeest (mind). De mind komt weer voort uit de geest (spirit). Ziek worden is innerlijk niet in evenwicht zijn. Ziekte nodigt uit om naar binnen te kijken en het innerlijk schaduwwerk te verrichten dat op ons wacht. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, maar kan ook op een lichte en speelse wijze.

Stagnatie is natuurlijk, maar leidt tot apathie als het te lang duurt

Samenkomsten van Verstilling elke woensdagochtend of -middag.
Inloop 9.30 uur. We starten stipt om 10 uur, afronding om 13 uur na een voedzame stille lunch. Minimaal 3 personen, maximaal 5. 
Een Individuele Reis is op alle andere dagen in te plannen op een ochtend of middag. Bekijk het huidige aanbod: https://samiraahale.nl/leiderschap/

Er zijn tal van oefeningen die jij op een speelse en laagdrempelige manier kunt doen om de natuurlijke flow in je leven uit te nodigen. Je ervaart je natuurlijke staat van zijn; onbegrensde overvloed.
In VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave help ik jou stap voor stap op weg.

(Niet meer op voorraad in mijn eigen webshop maar wel bij je lokale boekhandel, ook online.)

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *