Wees niet bang voor de liefde

Waar we het meest bang voor zijn

Wees niet bang voor de liefde. Wees dus niet bang om naar binnen te kijken. Er is geen reden om angstig te zijn. Integendeel, je hebt alle reden om vreugdevol te zijn!

Je natuur is vrede

Dat is lastig te geloven voor het beperkt zelfbeeld wat jij gemaakt hebt. En dat wat jij gemaakt hebt, blokkeert het zicht op je ware aard. Je kunt maken wat je wil, maar je bent en blijft dat waar je onbewust naar verlangt; liefde.

Ervaar deze waarheid over jezelf. Vertrouwen en diep weten komt met ervaring. Het is een prachtige dag om bevrijd te worden van alles wat je ooit hebt bedacht. Doe een stap terug vandaag. Word stil. En stel vreugde niet meer uit.

Samenkomsten van Verstilling elke woensdagochtend of -middag.
Inloop 9.30 uur. We starten stipt om 10 uur, afronding om 13 uur na een voedzame stille lunch. Minimaal 3 personen, maximaal 5. 
Een Individuele Reis is op alle andere dagen in te plannen op een ochtend of middag. Bekijk het huidige aanbod: https://samiraahale.nl/leiderschap/
Gluten- en lactosevrij bananencake

In vrede en welkom in Dalfsen,
Samira Ahale

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *