Zuivere antwoorden

Ik kan ervoor kiezen om stil te zijn,
om voorbij mijn gedachten,
alle antwoorden te ontvangen.

Mijn gedachten zullen gezuiverd terugkeren,
als wonderen die vol vreugde de heelheid van de hemel weerspiegelen,
opdat ik vandaag,
ten volle,
gelukkig mag zijn,
wetende,
wat ik ben.

Laat ik aanvaarden,
wat me gegeven is,
zodat ik zal zien,
dat het mij aan niets ontbreekt.

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *