Een uitnodiging om het leven te laten zijn wat het is

Wanneer je de regie overdraagt,
aan de wijsheid,
in jou,

en het ego-gerichte bewustzijn,
gericht op resultaat:

Voor wat hoort wat, speciaalheid, voorwaardelijkheid en een gebrek aan vertrouwen,
simpelweg laat gaan,
laat gaan.

Dan wordt je geleid,
naar het allerbeste, het allermooiste.

Want jouw bedoeling hier te zijn,
is het allerbeste te leven,
te geven,
te ZIJN.

Mijn werk als stiltegids

Als ervaren stiltegids reis ik met je mee naar de oorzaak van innerlijke onvrede. De Innerlijke Reis brengt je naar innerlijke gezondheid doordat je bevrijdt wordt van innerlijke conflicten. Deze bevrijding leidt naar krachtige keuzes vanuit innerlijk leiderschap.

De Innerlijke Reis bestaat uit korte of langere trajecten, losse mentorsessies en doorbraaksessies. Dit laatste is een dagdeel incl. een gezonde en voedzame lunch.

In een inzichtgevende intake leren we elkaar kennen en wordt het duidelijk wat we voor elkaar kunnen betekenen en welke vorm bij jou past: kort, lang, een doorbraak- of mentorsessie. Een inzichtgevende intake kost 117 euro incl. btw voor 1,5 uur.

Mijn werk als ik-grensbewustzijnstrainer

Als gecertificeerd en ervaren ik-grensbewustzijn counceler & coach help ik jou je grenzen te kennen, erkennen en bewaken. Tevens geef ik de 8-weekse training als burn-out preventie in een groep van maximaal 8 deelnemers, zowel in de praktijk als online.

Ben je werknemer, vraag je werkgever dan om een gehele of gedeeltelijke bijdrage in de kosten. Veel werkgevers bieden een opleidingsbudget aan. Deze training is uitermate geschikt voor psychologen, therapeuten, docenten in het onderwijs en dus voor mensen die met mensen werken.

Plan je intake (eventueel online) via info@samiraahale.nl.

‘Jij maakt mensen groter, zonder zelf klein te worden. Ik bewonder jouw kracht die je weet om te zetten in het leven. Dit, samen met je Vlaamse tongval, maakt jou uniek. Doordat je je persoonlijke weg deelt, voel ik me verbonden met jou. Je daadkracht en verbondenheid is inspirerend!
Vrouw, 43 jaar, Eelde

Meer informatie:
www.samiraahale.nl/leiderschap en …
ontvang je de Nieuwe Maan nieuwsbrief al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *