De kracht van gezuiverde intenties

Intenties, bewust of onbewust, trillen voortdurend en trekken eenzelfde trilling aan.

Elke intentie komt voort uit angst of Liefde. Meer dan dit is er niet. Verlossing, een ander woord voor bevrijding, is eenvoudig als je dit weet.

Angst trilt op een andere frequentie dan liefde. Angst is voelbaar anders dan Liefde. En omdat het gelijke het gelijke aantrekt is deze universele wet makkelijk te begrijpen:

Angst trekt meer angst aan. Liefde leidt naar Liefde.

Kijk naar je intenties. Wat beweegt je? Is het angst of is het Liefde? Staat het ego aan het roer of geef je je over aan de leiding van je innerlijke gids?

Zuiver ze van oude ideeën over ontoereikendheid, het niet goed genoeg zijn, het niet belangrijk zijn, het niet mogen zijn. Dit doe je met innerlijk werk. Dit noemen we ook vergevingswerk.

Wonderen bestaan

Zoals je weet is A Course In Miracles mijn spirituele leerweg, maar er zijn vele wegen naar Mekka. De reis van angst naar Liefde is een persoonlijke reis, jazeker. Maar we ondernemen deze reis samen.

Naar eenheid. Naar heelheid. En een totale bevrijding.

De kracht van verstilling

Elke eerste zaterdagochtend van de maand ben je welkom om de kracht van verstilling te ervaren. De eerstvolgende is zaterdag 1 oktober. Welkom

Tijdstip: 9.00 – 11.45 uur
Bijdrage: 25,-
Aanmelden/routebeschrijving: info@samiraahale.nl

In vrede,
Samira Ahale

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *