Het voorbijgaan van de droom

Het meest gebruikte woord in onze woordenschat is het woord ‘ik’. We ervaren een ik in een ontzettend grote wereld. Beangstigend! We groeien op met het idee een lichaam te zijn in een wereld van lichamen. We leren dat we verschillend zijn, op allerlei vlakken. We voelen ons, bewust en onbewust, dader en slachtoffer en deze twee wisselen elkaar af.

Maar de wereld komt voort uit de denkgeest. Laten we niet langer verdwalen in de wereld, maar thuiskomen in de vrede van I AM.

‘Als je wist Wie er aan jouw zijde wandelt op de weg die jij gekozen hebt, zou angst onmogelijk zijn.’

ECIW, T18.III.3:2

Samenkomst Miracles in Contact Utrecht

Op zondag 15 januari 2023 ben je van harte welkom bij het Nederlandse platform voor Een cursus in wonderen te Utrecht. Laat je in deze samenkomst inspireren door hoofdstuk 18 uit de Cursus: Het voorbijgaan van de droom.

Wil je een lezing bijwonen te Utrecht of op een andere locatie in Nederland of België, op Miracles in Contact Nederland vind je alle activiteiten.

Ben je student van de Cursus, of heb je interesse in nondualiteit, wees van harte welkom. En inshallah, als het de bedoeling is, dan zie ik je.

In vrede,
Samira Ahale

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *