Stel jij geluk uit?

Durf jij je deur open te zetten voor de verandering die op je deur klopt? Of ben je bang om te vallen en blijf je liever in de bekende sleur?

Vallen is onvermijdelijk voor de dapperen die op avontuur gaan. Niemand ontkomt er aan. Dus ga, ontdek, beleef en val. Je zult ontdekken dat je gedragen wordt. En dat er niets te vrezen valt. 

Laat de verandering vanbinnen uit toe en beweeg vreugdevol mee. De wereld is toe aan verandering. Doe Nu wat je Nu moet doen en laat morgen aan morgen. Jouw innerlijke verandering zal zich weerspiegelen in het leven op allerlei vlakken. Jouw bijdrage telt!

Het Elfje van de Nieuwe Maan

Verandering
Geef jezelf
De ruimte voor
Een andere vernieuwende blik
Laat

Je
Wantrouwen vrij
God bied jou
Zijn Onvoorwaardelijke Liefde aan
Voel

Je 
Gedragen door
Deze alomvattende energie
Hij laat jou nooit
Los

Vernieuw
Je denkgeest
Kies voor Liefde
Wandel in vertrouwen naar
Huis

Joanna van Beek schrijft elke Nieuwe Maan een Elfje voor de Nieuwe Maan nieuwsbrief. Ze laat zich inspireren door de non-dualiteit van Een cursus in wonderen.

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *