Helderheid, zo binnen, zo buiten

Heldere gedachten zijn vrij van conditionering en verleden en leiden naar vreugde, overvloed en een vrijelijk geven in onbezorgdheid.

Het gaat niet meer om jezelf en ergens ook weer wel. Want dat wat jij bent overstijgt het idee van wat je over jezelf hebt. Wees dienstbaar aan het grote geheel op jouw eigen unieke manier want dat brengt vervulling.

Word stil en laat de helderheid tot je komen. Je innerlijk Weten spreekt tot je. Je zult horen wat je te doen hebt en welke weg je moet gaan. Want lieve jij, je wandelt nooit alleen omdat je al-één bent.

Samenkomst van Verstilling – 8 oktober 2022Elke TWEEDE zaterdag van de maand
8 oktober 2022, 12 november en 10 december 2022
Tijdstip: 9.00 - 11.45 uur
Bijdrage: 25 euro incl. btw 
incl. Marokkaanse thee, homemade cake en mijn begeleiding als stiltegids.
Aanmelden: info@samiraahale.nl 

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *