Alleen liefde is sterk

‘Alleen liefde is sterk, omdat ze onverdeeld is.’ 
(ECIW, T12, V, 1:1)

Een cursus in wonderen, T12.V.1:1

Wat verdeeld is, is geen liefde en wat geen liefde is, is geen geluk. Geluk is liefde zonder einde. Het dobbert in kalmte, in vrede en is in rust. Er zijn geen vragen.

Dankbaar zijn voor de mooie dingen in het leven is niet zo moeilijk. Een uitdaging wordt het wanneer je wordt gevraagd om ook dankbaar te zijn voor de pijn van onvervulde verlangens, gemis of (fysieke) beperking.

Toch ligt hierin een opening naar innerlijke vrijheid. Dus nodig ik je uit om in stilte te kijken naar de innerlijke verdeeldheid in je geest. En je hart open te zetten om dankbaarheid te laten stromen. Er valt echt niets te vrezen. Hoe kan liefde bang zijn? Jij bént de liefde die alles draagt. Onverdeelde liefde.De volgende Samenkomst van Verstilling: 
Zaterdag 10 december 2022
Tijdstip: 9.00 - 11.45 uur
Bijdrage: 35 euro incl. btw
incl. Marokkaanse thee, homemade cake
en mijn begeleiding als stiltegids.
Aanmelden: info@samiraahale.nl 

Foto: bij het ouderlijk huis in Hoboken, België

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *