De reis die nooit klaar is

Voor diepgaande heling van emotionele processen is tijd nodig. Kun je het de tijd geven of leeft er een innerlijk conflict dat het sneller zou moeten gaan?

Je bent op reis in de diepte. Een reis die nooit klaar is. Heeft het dan nog zin om dit dappere avontuur aan te gaan?

Ja! Jazeker! 100%!

Want onderweg zal jouw hart open gaan, je pijn zal worden geheeld. Het licht zal schijnen op de donkerste gedachten waardoor ze oplossen in het licht.

De zwaarte waar je doorheen wandelt verandert gaandeweg in een lichte tred. De frons in je gezicht verdwijnt en maakt plaats voor blije rimpels en een stralende blik. En zo kom je steeds weer op een diepere laag terwijl jouw hart zich opent voor je ware natuur:

Onveranderlijke vrede

Waar je nu bent,
op dit moment,
is waar je moet zijn.
Heb eerbied voor deze plek,
jouw plek,
met alle donkere gedachten
oordeel, pijn
en leegte.
Open je hart ervoor,
en elke steen waar je op loopt
zal jou zegenen.

Samira Ahale

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *