Pakjesochtend voor ondernemers

Foto: Egwin Frieling @mindblender.nl

Ik heb niets met de Sinterklaas traditie. Kerst daarentegen, love it! Als kind keek ik bewonderend naar de verlichte kerstbomen vanaf de stoep. En nadat ik uit huis was, vierde ik mijn eerste Kerst uitbundig met een grote kerstboom, alle kleuren kerstballen (ik kon niet kiezen) en lampjes, heel veel lampjes. Mijn Kerst begint elk jaar weer op 1 december. Heerlijk!

Elk jaar organiseert Open Coffee Zwolle Pakjesochtend

Je neemt drie cadeautjes mee, kleinigheidjes die verwijzen naar je werk als ondernemer of ondernemende professional. Drie keer wissel je van gesprekspartner waarmee je je cadeautjes uitwisselt en dus ook cadeautjes krijgt.

Terugblik De kracht van Verstilling

Op de website van de Open Coffee Zwolle vind je een Terugblik van onze samenkomsten, een taak die ik met plezier op me neem. Afgelopen Open Coffee mocht ik de gasten inspireren. Het thema: De kracht van Verstilling in het ondernemerschap. Deze keer wordt de Terugblik geschreven door mijn teamgenoot van OCZ, binnenkort hier te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *