In verstilling wordt alles begrepen

De Verstilling op zondag bij Zenmeesters gaf nieuwe inzichten bij de deelnemers, confronterende, verrassende en bevrijdende. Er is een zaadje geplant. Met de juiste aandacht en liefde zal het transformeren, groeien, bloeien en voorbijgangers roeren in het hart.

In de stilte wordt alles begrepen

Net zoals bij de Innerlijke Reis komen er mensen van ver, bereid om te reizen, letterlijk, omdat het verlangen aanwezig is en de innerlijke roep gehoord wordt. Ik voel me dankbaar met elke deelnemer die aanwezig was tijdens de verstilling op zondag bij Zenmeesters, gisteren, zodat ik kon doen waar ik voor gemaakt ben; mensen naar de essentie brengen waarbij verwarring oplost en helderheid verschijnt.
Lees hier meer: Workshops Zenmeesters

Nieuw: online Innerlijke Groepsreis

Interesse om deel te nemen op een toekomstige (online )Verstilling? Pb of stuur een mail, kijk op samiraahale.nl. Ik heb enkele deelnemers op een wachtlijst voor een online innerlijke groepsreis. Wellicht kun je aansluiten zodat we kunnen starten. Het gaat om een jaartraject waarbij je om de 3 maanden kunt in- en uitstappen.

In vrede,
Samira Ahale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *