Het aller, allerbeste

Het volgen van je innerlijke waarheid doet je vertrouwen groeien. Die waarheid kun je horen wanneer je stil wordt. Een uitdaging voor velen, want zodra je gaat zitten en luisteren wordt je meegevoerd door het denken. Het denken oftewel de zoeker die voortdurend bezig is met een betere toekomst of het herkauwen van het verleden.

In Verstilling lost het zoeken op maar omdat we zo verslaafd zijn aan denken, hebben we oefening, geduld en commitment nodig. Maar ook hulp. Wanneer we er klaar voor zijn om echt gelukkig te zijn, dan begint de innerlijke transformatie.

Het leven brengt ons alles wat we nodig hebben om bevrijd te worden

Het leven in overgave leidt naar moeiteloosheid, een vreugdevolle moeiteloosheid. Het leven begint te veranderen. Innerlijke vrede breidt zich uit op allerlei levensvlakken, want zo binnen, zo buiten.

Wat ik voor jou kan betekenen

Als ervaren stiltegids en ikgrensbewustzijn trainer en counceler help ik jou om stil te worden, zodat je je innerlijke stem kunt horen. Ik help je de open ruimte te vinden in je geest, dwars door het oerwoud van conditionering heen. Ik help je de moeilijke en angstige momenten te doorstaan. Je hoeft het niet alleen te doen. Met 3D-grensvisualisaties krijg je ook inzichten in je innerlijke ruimte en leer je weer de regie te hebben, op te ruimen, je ik-grens te kennen, herkennen en bewaken. Er ontstaat een gezonde relatie met je zelf, je innerlijke kind(eren) en dit verbetert ook de relatiedynamiek met anderen.

Deze gronding in jezelf leidt naar tevens naar de verbinding met je ware natuur, die alle wijsheid bevat, waardoor je vol vertrouwen innerlijke leiding durft te volgen. Je vertrouwen groeit stap voor stap en je leert navigeren op wat het leven voor jou wil:

het aller, allerbeste!

Welkom voor een inzichtgevende kennismakingssessie te Dalfsen of online via Zoom.

In vrede,
Samira Ahale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *