Samen stil, op weg naar vrede

Lange tijd voelde ik niet de beweging om iets nieuws neer te zetten. Verdienmodellen, acquisitie en achter klanten aan, daar voel ik niets bij… of het groeit vanbinnen uit, of niet.

Of het groeit vanbinnen uit, of niet

Drie jaar geleden vroeg ik aan mijn boekhouder: ‘heeft het nog zin, kan ik niet beter stoppen?’ Hij antwoordde: ‘Lieve Samira, belastingen betalen moet je toch, of je nu een praktijk hebt of in loondienst werkt, dan kun je toch net zo goed blijven doen wat je leuk vindt?’

Met Pilates Teaching, workshops Verstilling (Bedrijfsleven), losse Mentorsessies hier en daar, 2 á 3 Innerlijke Reis-jaartrajecten en arbeid in loondienst (16 uur/week)  is mijn week goed gevuld. Het is allemaal ontstaan zonder ego-plan. Er was een ingeving, een idee, een loslaten, een uitnodiging, een aanraking waarop ik Ja zei.

Ruimte om simpelweg te Zijn

Mijn voeding is stilte. Het leven geeft me, besef ik met een glimlach, wat ik nodig heb en niet wat ik dénk nodig te hebben.
Toch voel ik de laatste tijd een beweging door me heen stromen. Het is tijd om weer een stap te zetten. Ik vroeg aan innerlijke leiding om het me te tonen en, het antwoord volgde.

Online Verstilling Groepsreis

Wat je moet weten:

  • 13 keer op maandag
  • 19.00-20.30 uur
  • Mét begeleiding via mail
  • GRATIS Mentorsessie t.w.v. 147,- excl. btw
  • Start: MA 1 mei & DO 7 mei 2023
  • Euro 397,- excl. 21% btw
  • Aanmelden: info@samiraahale.nl

GRATIS ONLINE VERSTILLING

Elke donderdagavond van 21.00-21.30 uur. Meld je aan op
info@samiraahale.nl.

In vrede,
Samira Ahale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *