De belangrijkste reis die de mens zou moeten maken

… is de reis naar binnen.
Rumi

Hoe het werkt
Met 3 inschrijven kunnen we de Verstillingsochtend of -middag laten plaatsvinden. Neem je partner, vriend of vriendin mee.

Er is ruimte voor 5 deelnemers in mijn praktijk. De stilte kan ons uitnodigen in beweging te komen door bv. naar buiten te gaan. We volgen de energie van het moment. Alle gegevens op een rij vind je hieronder opgesomd. De routebeschrijving ontvang je na aanmelding en betaling.

Bijdrage: 33 euro excl. btw (40 euro incl.)
Tijdstip ochtend: 09.30 -12.00 uur
Tijdstip middag: 13.30-16.00 uur
Met Marokkaanse thee en biologische en gezonde lekkernijen
Wanneer:
Vrijdagmiddag 28 juli, 4 augustus en 11 augustus 2023
Woensdagochtend 16 augustus en 23 augustus 2023
Aanmelden: info@samiraahale.nl

Welkom in Dalfsen

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *