Jij doet ertoe!

We willen allemaal gelukkig zijn. Moe van de zoektocht in de buitenwereld naar zingeving, liefde, erkenning en rijkdom komt er een moment dat we beseffen dat we moe zijn van zoeken. En dat er in de wereld niets te halen valt wat blijvende vrede en rust geeft.

En met dit inzicht start dé belangrijkste reis die elk mens zou moeten maken.

De reis naar innerlijke vrede kan een pijnlijk en eenzaam proces zijn. Toch is dit de enige reis die naar innerlijke bevrijding leidt. Als ervaren stiltegids reis ik een poosje met je mee en help ik je voorbij de verwarring in de helderheid te landen.

Je ervaart steeds meer verbinding met je innerlijke leiding die als een liefdevolle en zachte stem voortdurend tot je spreekt. Het gevoel van eenzaamheid verdwijnt en je voelt je gedragen door het Leven: niet alleen, maar al-één.

Een al-wetende intelligentie: noem het God, Boeddha, Jezus, Allah.. je verdiept je geloof.

Verdiep je relatie met God

Tijdens jouw reis naar binnen word je begeleid op mentaal-emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Doordat je op al deze niveau’s actief bent, versnelt je transformatieproces.

Naarmate je reis vordert, ervaar je meer innerlijk evenwicht en leer je je over te geven aan het niet-weten. Dit is de diepere intelligentie van je ziel. Je vertrouwen groeit. Je landt in je midden.

Deze innerlijke toestand weerspiegelt zich in de keuzes die je maakt en in de stroom die je volgt.

Gratis online verstilling elke donderdag
van 21.00-21.30 uur via Zoom:
https://zoom.us/j/99328393284?pwd=Vm0rT2ZBU0dQLzNtbXlkREZiL1BuZz09
Meeting ID: 993 2839 3284
Passcode: 7eXjhF 

Online Innerlijke Groepsreis september 2023

Op 1 mei startten enkele reizigers om de kracht van overgave te ervaren. Binnenkort komt deze reis tot een eind en is er de mogelijkheid voor jou om in te stappen. Een rit duurt 13 weken en je bent vrij om de reis na 13 weken voort te zetten, of , om afscheid te nemen. Je bent altijd weer welkom bij een volgende reis. Kies je voor de rit van 26 weken, dan ontvang je gratis een online mentorsessie t.w.v. 147,-.

Nieuwe vertrektijden

Maandag 11 september
– 19.00 uur (tot 20.30 uur)
Woensdag 13 september
– 9 uur (tot 10.30 uur)
Prijzen: 397,- excl. btw
Aanmelden: info@samiraahale.nl

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *