Deelnemers vertellen

Ik had al eerder een korte training bij Samira gevolgd en het maakte mij nieuwsgierig naar meer. Wat een ontdekkingstocht! Ik ervaar wekelijks nieuwe inzichten. Elke sessie groeit mijn zekerheid en vertrouwen.
Ik ontdek gedachtenpatronen. Soms is het echt lachen, maar soms ook zeker lastig en confronterend. Er is ruimte voor mijn gevoelens. Ik vind het dan ook fijn om een langer traject bij Samira te volgen. Ik kan wat ik leer, inbedden in mijn dagelijkse leven. 
Het traject is nog niet afgelopen, maar ik pluk er nu al de vruchten van. Ik voel mij rustiger, vrijer en leef met meer vertrouwen. Dank je wel Samira. F.


Samira doorziet de situatie heel snel en maakt het helder. Ze heeft inzicht in menselijke gedachtenpatronen en overtuigingen. Ze is straight to the point op een liefdevolle manier en empowering: ze zet mensen in hun kracht. Dat is wat ik in haar zie.
Zelfstandige, 59 jaar


Wat ik in de individuele sessies geleerd heb, is vertrouwen. Samira, jij hebt me momenten van rust en vrede laten ervaren, erg fijn. De wetenschap dat ik deze rust en vrede in mijzelf meedraag, maakt het leven lichter.
Ik zoek de vrede niet meer buiten mezelf. Ik heb nog geen vast meditatie moment in mijn dag ingebouwd, wat je mij adviseerde. Maar ik merk dat de ervaring bij jou doorwerkt in mijn leven. Weten dat ik er altijd heen kan gaan, naar die plek in mijzelf, dat geeft een veilig gevoel. Ik voel vertrouwen, en weet nu dat wat er ook gebeurt, het komt altijd goed.
Liefs, K


Ik wilde mijzelf zijn, maar ik voelde geen ruimte in de wereld. Allerlei gevoelens belemmerden mij om datgene te doen wat ik het liefst wilde; schrijven. Maar ik durfde mijn ruimte niet te claimen, de ruimte die ik beetje bij beetje had opgegeven omdat de wereld vol vooroordelen zat. Een oprecht en vertrouwd gesprek, online BOSS Q&A, bleek voldoende om de kracht in mijzelf terug te vinden. En daar ging ik dan. Ik voel mij nu krachtig en zeker over mijn zielsmissie. Ik voel me vrij en trots en ben verwonderd over de sturing in mijn leven. Ook voel ik mij opgelucht en dankbaar. Samira, een gesprek met jou voelde heel natuurlijk aan. Het leek alsof ik sprak met een oude vriendin die mij écht begreep. Jouw levenservaring was voelbaar. Dank je wel voor je oprechte aandacht en alle inzichten.
Ghadija, coördinator kinderdagverblijven, 37 jaar


Bedankt Samira voor jouw begeleiding. Het BOSS-traject was een verrassende ontdekkingstocht. Mijn bewustzijn is verruimd en deze reis heeft mij vele inzichten opgeleverd. De 3D-grensvisualisatie was zeer waardevol. Ik had nog nooit aan mindfulness of meditatie gedaan, maar dit was een fijne kennismaking. Ik heb de handvatten gekregen zodat ik er zelf mee verder kan. Ik kan iedereen aanraden om op deze manier aan het werk te gaan, want het werkt.
Samira, dank je wel. A


Gister ging de workshop die ik aan mijn klanten gaf, heel goed! En ik genoot ervan. De mindfulness-oefening en visualisatie (dingen die ik zelf ook nog nooit had gedaan) pakten heel positief uit! Dank je voor je vertrouwen dat ik het zelf kon: het bleek waar en nu voel ik ook meer vertrouwen in mezelf. Ik heb heerlijk “gespeeld”. Je opmerking in de training n.a.v. de zenuwen die ik voelde, was precies goed. Ik kon rustig blijven en heb genoten van deze nieuwe ervaring. Ik voel zoveel energie om door te gaan!
Groetjes, S


Samira straalt rust en vertrouwen uit en inspireerde mij om in mijn eigen proces de leiding te nemen. Ik ben in beweging gezet en ik ben mij bewust geworden van wat diep in mijzelf verborgen lag, waar ik in mijn eentje nooit bij kon komen. Dankzij haar begeleiding, heb ik tijd bespaard en heb ik grote en zekere stappen kunnen zetten in mijn werk en mijn persoonlijke leven. Samira is inlevend, veelzijdig, helder en heel concreet. Ze motiveerde mij op mijn eigen benen te staan. Ze liet het mij zelf doen waardoor ik het vertrouwen kreeg dat ik het inderdaad zelf kon. Een prachtmens!
Leidinggevende overheidsinstelling, 54 jaar


Sporten is voor mij altijd meer iets dat “moet”, dan iets waar ik plezier aan beleef. Na een aantal 1-op-1 sessies BOSS in Beweging met Samira kwam er verandering in. Ik krijg er plezier in en leer vertrouwen op mijn lichaam en in mijzelf. Ik train nu op mijn eigen niveau en toch word ik uitgedaagd om net een stapje verder te gaan dan wanneer ik het alleen zou doen. De gesprekken en oefeningen brengen veel inzicht. Juist de combinatie van de gesprekken én het buiten sporten zorgt dat we snel tot de kern komen. Ik merk de effecten op meerdere vlakken in mijn leven; het stroomt weer in mijn carrière die een tijdje vast zat en ik maak makkelijker gezonde keuzes op gebied van eten en ontspanning. Het is dus beweging echt op meerdere niveaus.
Groetjes K


Ik heb de SBAT-training gevolgd bij Samira. Inspirerend, maakte vanaf het begin nieuwsgierig en ging een stap verder dan de basis van mindfulness. Ik leerde meer aandacht te besteden aan mijn ‘groter ik’, mijn intuïtie. Wat een verademing dingen niet meer hoeven op te lossen met mijn brein, en niet hoeven weten of begrijpen. Smaakt naar meer. Bedankt!  L


Samira, ik vind je een onwijs fijn persoon. Tijdens de SBAT-training gaf je mij de ruimte alles met je te delen zonder vooroordeel of schaamte. Je liet mij veilig voelen en ik was in staat om mijn emoties te tonen. Dit was voor mij een grote stap! Ook de briefwisseling en de berichten na de training alsmede ons contact waardeer ik zo erg. Ze komen vaak op momenten wanneer ik het hard nodig heb en ik haal er veel kracht uit.
Ik kijk met heel veel vreugde en liefde terug naar de training. Dankjewel Samira. 
M. van de Pol, IT, 25 jaar


Dank je wel voor je brief n.a.v. de eerste sessie van het BOSS-traject. Je hebt prachtig  weergegeven wat mijn weg is. Het is af en toe niet gemakkelijk om in mijn middelpunt te blijven, vaak word ik overmand door gedachten. Maar nu voel ik warmte en liefde stromen. Jouw meditaties zijn een fijn hulpmiddel. Dank je wel voor het begeleiden van mijn weg.
Anonieme Reiziger, 71 jaar


Als hooggevoelig persoon heb ik veel handvatten aangereikt gekregen in de SBAT-training. Om beter bij mezelf te blijven en in “mijn eigen tuin”, mijn innerlijk middelpunt, te zijn. Maar hoe fijn is het ook om een duidelijke grens te hebben om die tuin, zodat het een veilige plek is om me in terug te trekken en vandaaruit de buitenwereld tegemoet te treden. Immers als ik niet bij mezelf kan zijn en niet zie wat er in mijzelf om gaat, hoe kan ik er dan ooit voor een ander zijn? Ook al blijft het een kwestie van oefenen, het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Ik maak nu keuzes vanuit mijn hart. Waardevol.
K