Samenkomst Goddelijke Overvloed

Online Samenkomst

In 16 online samenkomsten maken we een bewustzijnsverschuiving en ervaar je bevrijdende inzichten. Je maakt je gereed om goddelijke overvloed te ontvangen. De samenkomsten zijn op maandag- en vrijdagochtend via Zoom.Start: 31 januari 2022
Elke maandag- en vrijdagochtend
Tijdstip: 9.00 – 10.00 uur
Inloop va 8.50 uur
Bijdrage: laag inkomen 47 euro, gemiddeld inkomen 97 euro
(incl. 21 % btw)

VRIJHEID in zicht & De kracht van overgave

In VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave neemt Samira je stap voor stap mee naar binnen. Je ontdekt je non-duale zelf en de oorzaak van onvrede en je ongelukkig voelen. Verkramping en angst maken plaats voor vertrouwen en innerlijke vrede. Dit boek bevat creatieve oefeningen van zelfonderzoek, meditatie en contemplatie voor een vrij en bezield leven.

Aldus Linda Rood, auteur van het JA-gevoel, met het voorwoord door Peter Winteraeken.

De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis

Als kind droomde Samira er al van vrij te zijn. Jarenlang deed ze haar hoofddoek stiekem af, waar ze haar kortgeknipte haren angstvallig onder verborgen hield. Op haar 23ste vluchtte ze in een huwelijk met een Nederlandse moslim. Het duurde tien jaar voordat ze de moed had om écht voor zichzelf te kiezen. Ze scheidde zonder medeweten van haar ouders, vanwege het taboe. Ze was 34, moeder van twee kinderen maar leefde nog steeds een dubbelleven.