VRIJHEID in zicht & De kracht van overgave

VRIJHEID in zicht verschijnt 5 april 2021 bij uitgeverij Palmslag. De cover wordt later bekend gemaakt. Dit Arabische woord zal erop prijken. Het betekent VRIJHEID.

Dounia Bouchama die gespecialiseerd is in Arabische kalligrafie heeft het voor mij ontworpen. Dit laat ik op mijn hart tatoeëren. Op de portretfoto op de achterflap zal deze te zien zijn.

Linda Rood heeft een prachtige tekst voor op de achterflap geschreven. Zij is auteur van ‘Het ja-gevoel’ en ‘Mees en de magische poort’  en ontwikkelde het zelfonderzoek de ‘Vragen naar Vrijheid’.

Bestel het boek nu en ontvang deze gesigneerd.

Kopen

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.