De Innerlijke Reis

  • Losse Mentorsessies
  • Half- of jaar traject

Sta je voor belangrijke keuzes in je leven op gebied van werk, relatie of gezondheid? Ben je verslaafd aan denken en vind je het moeilijk om in verbinding te zijn met het hier en nu? Ben je moe van het zoeken in de wereld en klaar om werkelijk in vrede te leven?

Leer luisteren naar je innerlijke stem en ervaar de kracht van de stilte. Voorbij jouw denken ligt een oneindig veld van mogelijkheden. Het is belangrijk dagelijks tijd te besteden in dit innerlijke veld zodat verhelderende inzichten tot je komen.

Je vernieuwde innerlijke evenwicht zal zich in het leven op allerlei vlakken weerspiegelen: zo binnen, zo buiten.

Elke eerste inzichtgevende kennismakingssessie zowel online als in Dalfsen boek je nu voor slechts 97 euro. Ik luister naar je en neem je dan mee naar het onbegrensde veld in jou dat op je wacht.

gratis online kennismaken
Plan hier je afspraak:
info@samiraahale.nl

Online Verstilling Groepsreis

Geef Verstilling een plek in je leven en ervaar bevrijdende inzichten.

Op een rij:

  • 13 keer
  • Donderdag: 19.00-20.30 uur
  • Mét begeleiding per mail
  • Euro 397,- excl. 21% btw
  • Aanmelden: info@samiraahale.nl

Innerlijk Leiderschap in het bedrijfsleven

Verstilling op de werkvloer leidt tot inzichten, zelfkennis en een sterke ik-grens. Het is belangrijk om deze ik-grens te kennen, herkennen, erkennen en bewaken, zodat men innerlijk in evenwicht blijft. In een workshop krijg je als deelnemer alle handvatten om sterker in je schoenen te staan, je grenzen te stellen zodat je vanuit innerlijk leiderschap leeft en werkt.

Ervaring deelnemers IKEA Zwolle

”Via mijn werk heb ik de verstillingsochtend mogen ontvangen van Samira. Dit was een bijzonder fijne ervaring met oa stukjes bewustwording en goede handvatten om thuis mee verder te gaan. De afwisseling van actieve oefeningen, praten en stilte was ook goed in balans. Ik mag dit voorjaar mijn interne tuintje gaan snoeien, opruimen en meer aandacht gaan geven.”

”Ik heb vrijdag mogen genieten van dit samenzijn en kijk uit naar een volgende keer. Samira neemt je op een prettige wijze mee in het kunnen ervaren van vredige stilte in je lichaam. Waardoor alles om je heen er even niet meer toe doet. Het is er, het mag er zijn, maar het dringt zich niet meer aan je op. Het is goed zoals het is. Een waar geschenk aan jezelf in de drukke tijd waarin wij leven. Dank je Samira voor deze ervaring. Een ervaring die ik iedereen gun.”

Ik bied maatwerk aan en kijk naar de behoefte op de werkvloer. Plan een (online) kennismakingsgesprek via :info@samiraahale.nl

Zomer Verstilling te Dalfsen

Bijdrage: 33 euro excl. btw (40 euro incl.)
Met Marokkaanse thee en biologische en gezonde lekkernijen
Nieuwe data op verschillende momenten. Op de hoogte blijven, meld je dan aan via info@samiraahale.nl

”Erg fijn om het weekend te beginnen met een ochtend bewust te zijn. Samira heeft een fijne ruimte en haar begeleiding maakt dat je je thuis voelt. Ik ging met hernieuwde energie naar huis. Ik ga zeker nog een keer.” Ferna

Deze Verstillingsworkshop is als een rustpunt in een druk bestaan. Binnen een paar minuten kwamen alle deelnemers tot rust. Voor mij voelde het als thuiskomen bij mezelf. Samen gingen we langzaam maar zeker de diepte in. Ik kreeg nieuwe inzichten en inspiratie en voelde me dankbaar voor het samenzijn.’’ Jari

Aanmelden: info@samiraahale.nl

Gratis

Elke donderdagavond van 21.00 – 21.30 uur komen we bij elkaar en ervaren we de kracht van verstilling. Van harte welkom.

ZOOM-LINK
HTTPS://ZOOM.US/J/99328393284?PWD=VM0RT2ZBU0DQLZNTBXLKREZIL1BUZZ09
MEETING ID: 993 2839 3284
PASSCODE: 7EXJHF