De Innerlijke Reis Individueel & Groepsreis


De Innerlijke Reis Individueel

is een jaartraject met tussentijdse begeleiding. Maar je kunt ook beginnen met losse Mentorsessies of wanneer je van ver komt of een drukke agenda hebt, een Doorbraaksessie van een dagdeel, eventueel incl. een maaltijd.

Als ervaren stiltegids en ikgrensbewustzijn trainer help ik jou inzicht te krijgen in jezelf en het leven. Je leert luisteren naar je innerlijke stem en ontwikkelt het vertrouwen om in volle overgave innerlijke leiding te volgen.

Je leert je ik-grens kennen, herkennen en bewaken en je gaat aan de slag met 3D- grensvisualisaties. Je bouwt een nieuw en stevig fundament, je ruimt het verleden eerbiedig op en je creëert een frisse omgeving waarin je kunt groeien, als mens en als professional.

Dit traject is zowel te Dalfsen als online via Zoom. Plan hier je eerste inzichtgevende afspraak: info@samiraahale.nl.

De Innerlijke Groepsreis

Inhoudelijke informatie over de groepsreis volgt.

Deze training is zowel te Dalfsen als online via Zoom. Plan hier je eerste inzichtgevende afspraak: info@samiraahale.nl.

Workshops Verstilling Bedrijfsleven

Verstilling op de werkvloer leidt tot inzichten, zelfkennis en een sterke ik-grens. Het is belangrijk om deze te kennen, herkennen, erkennen en bewaken, zodat men innerlijk in evenwicht blijft.

”Ik heb vrijdag mogen genieten van dit samenzijn en kijk uit naar een volgende keer. Samira neemt je op een prettige wijze mee in het kunnen ervaren van vredige stilte in je lichaam. Waardoor alles om je heen er even niet meer toe doet. Het is er, het mag er zijn, maar het dringt zich niet meer aan je op. Het is goed zoals het is. Een waar geschenk aan jezelf in de drukke tijd waarin wij leven. Dank je Samira voor deze ervaring. Een ervaring die ik iedereen gun.” Deelnemer IKEA Zwolle

”Via mijn werk heb ik de verstillingsochtend mogen ontvangen van Samira. Dit was een bijzonder fijne ervaring met oa stukjes bewustwording en goede handvatten om thuis mee verder te gaan. De afwisseling van actieve oefeningen, praten en stilte was ook goed in balans. Ik mag dit voorjaar mijn interne tuintje gaan snoeien, opruimen en meer aandacht gaan geven.” Deelnemer IKEA Zwolle

Een vrijblijvende offerte kun je hier opvragen:
info@samiraahale.nl

Verstilling elke 2e zaterdag Dalfsen

We zijn allemaal op weg naar huis. We willen allemaal gelukkig zijn. Moe van de zoektocht in de buitenwereld zit er niets anders op dan vol overgave de aandacht naar binnen te keren.

De reis naar innerlijke vrede is een individuele reis, en toch onderneem je deze reis nooit alleen. Je wordt vergezeld door je innerlijke leiding en in de stilte kun je haar horen. Stap voor stap groeit je vertrouwen om jouw innerlijke leiding te volgen.


Je vertrouwen groeit omdat je leven begint te veranderen. De innerlijke vrede breidt zich uit op allerlei levensvlakken, want zo binnen, zo buiten.Eerstvolgende:
8/4, 13/5, 10/6, 9/11, 14/10, 11/11 & 9/12
Tijdstip: 9.00 – 11.45 uur
Locatie: Dalfsen
Bijdrage: 35 euro incl. btw
Meld je aan via: info@samiraahale.nl

”Erg fijn om het weekend te beginnen met een ochtend bewust te zijn. Samira heeft een fijne ruimte en haar begeleiding maakt dat je je thuis voelt. Ik ging met hernieuwde energie naar huis. Ik ga zeker nog een keer.” Ferna

Deze Verstillingsworkshop is als een rustpunt in een druk bestaan. Binnen een paar minuten kwamen alle deelnemers tot rust. Voor mij voelde het als thuiskomen bij mezelf. Samen gingen we langzaam maar zeker de diepte in. Ik kreeg nieuwe inzichten en inspiratie en voelde me dankbaar voor het samenzijn.’’ Jari

Auteur Vrijheid in Zicht & De kracht van overgave