Samira Ahale

Mijn naam is Samira. Ik ben geboren en getogen in Antwerpen (1977) en verhuisde in 2001 naar Nederland. Niet voor de liefde maar uit liefde voor mezelf. In De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis schrijf ik over mijn weg naar vrijheid.

VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave schreef ik op vraag van klanten die bij me kwamen voor coaching en counseling. Dit boek bevat creatieve oefeningen van zelfonderzoek, meditatie en contemplatie voor een bezield en vrij leven. Dankbaar ben ik met het voorwoord van Peter Winteraeken en het gedicht op de achterkant, geschreven door Linda Rood.

Grenzen stellen met compassie

Als Self Boundary Awareness coach & counceler geef ik de 8-weekse training Grenzen stellen met compassie. Een sterke ik-grens leidt tot een gezonde relatie met jezelf. Je uitstraling en energie transformeert waardoor het een positieve uitwerking op alle relaties in je leven. In deze gecertificeerde training die verder gaat dan mindfulness, leer je je grens kennen, (h)erkennen en bewaken.

In De Innerlijke Reis ga je nog een stapje verder (of dieper) en vindt er integratie plaats op fysiek, mentaal, psychisch en spiritueel niveau. Dit leidt tot innerlijk evenwicht. VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave zit boordevol oefeningen waardoor je zelf verder kan met je innerlijk proces.

‘Zo binnen, zo buiten’

Enkele ervaringen van klanten

Een ervaren stiltegids die me naar meeneemt naar de essentie.
Vrouw, 51 jaar, Belgiƫ

Als krachtig reisleider laat Samira mij met alle begrip, geduld en wijsheid nieuwe wegen en inzichten ontdekken. Cryptisch omschreven?
Ontdek hoe het is om onder haar begeleiding je leven totaal anders te ervaren: in een inspirerende rust en vrede met jezelf en je omgeving.
Man, 61 jaar, Assen

Jij maakt mensen groter, zonder zelf klein te worden. Ik bewonder jouw kracht die je weet om te zetten in het leven. Dit, samen met je Vlaamse tongval, maakt jou uniek. Doordat je je persoonlijke weg deelt, voel ik me verbonden met jou. Je daadkracht en verbondenheid is inspirerend!
Vrouw, 43 jaar, Eelde

Samira is voor mij een zielenbevrijder. Iemand die je opvangt wanneer je ziel ontwaakt en nog groggy is, verward is. Zij bewandelt samen met jou, in alle begrip, rust en stilte, de weg naar huis. Een thuis van welbevinden, van innerlijke rust en vrijheid. Naar de waarheid.
Selina Ahankour, CEO Ankhor en directrice middelbare school, Antwerpen

Ons eerste gesprek bij jou, de huiselijke sfeer, je niet-oordelen, je zijn vanuit vrijheid en liefde gaf de doorslag om mijn reis bij jou te beginnen. De liefde waarmee jij gidst, is voelbaar. Ik heb genoten van mijn reis naar verlichting. Je gaf mij een gevoel van gelijkwaardigheid, daar jij ook op weg bent. Dat je daarin al veel verder bent dan ik, mogelijke duidelijk zijn.
Daarom leer ik heel veel van je. Tineke, 59 jaar, Nijeveen

Een cursus in wonderen in Jip & Janneke taal

In Jip & Janneke taal bespreek ik o.a. de werkboeklessen en het Tekstboek uit een Een cursus in wonderen. De podcast VRIJHEID IN ZICHT is op vrijwillige donatiebasis: elk bedrag is goed.

VRIJHEID IN ZICHT
NL19 KNAB 0418 0882 84

ECIW Studenten-verbinding

Ga naar www.hetlichtisgekomen.nl waar je alle gegevens vindt om de Zoom kamer binnen te treden. Elke werkdag om 8 uur wordt de les van de dag voorgelezen en kort toegelicht. We stoppen om 8.30 uur. Deze klas is volledig kosteloos en volledig vrijblijvend.