Samira Ahale

Wat fijn dat jij er bent! Hieronder lees je wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen.

Ik begeleid individuele trajecten, losse mentor- en doorbraaksessies van een dagdeel voor verre reizigers (incl. een maaltijd). Verder is het mogelijk de Innerlijke Reis in groepsvorm te doen, zowel hier in Dalfsen als online.

Verder bied ik ook workshops aan, zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren. Zo organiseer ik elke 2e zaterdag een Verstillingsochtend in mijn praktijk te Dalfsen en op bedrijfsmatig op locatie.

Misschien ook leuk om te weten; ik ben bevoegd Self Boundary Awareness counceler en geef de ik-grensbewustzijn trainer ter burn-out preventie.

De kracht van overgave Podcast

In De kracht van overgave neem ik je mee op reis van verwarring naar helderheid. Met meditaties en tal van oefeningen om je verder te helpen, maar ook anekdotes uit het leven gegrepen. Luister je mee en wil je een iets bijdragen? Dat kan hieronder!

Pilates @Zenmeesters

In het verleden heb ik mijn eigen praktijk gehad als Pilates Teacher tot ik in 2018 voelde dat ik klaar was. Ik volgde mijn innerlijke stem en een jaar later verhuisde ik van Paterswolde naar Overijssel, o.a. om te gaan samenwonen met mijn partner met wie ik al 8 jaar een LAT-relatie had. Maar ook om verder te gaan met wat ik begonnen was: een praktijk om mensen te begeleiden in hun innerlijke zoektocht naar vrede.
Na het settelen met twee tieners kwam Pilates weer op mijn pad. Je vindt me tegenwoordig elke maandagochtend, dinsdagavond en vrijdagochtend bij Zenmeesters Zwolle.

Let’s connect: info@samiraahale.nl.

Auteur Vrijheid in Zicht & De kracht van overgave