Samira Ahale

Als krachtig reisleider begeleidt Samira o.a. leidinggevenden en professionals op zoek naar innerlijke leiding. Ze leert ze te luisteren naar hun innerlijke stem en biedt ze alle tools om de stappen te zetten die nodig zijn om een totale innerlijke bevrijding te ervaren. Dit leidt tot meer vrede, vreugde en vrijheid op álle levensvlakken.

Samira is van Marokkaanse afkomst en opgegroeid in Antwerpen. Ze woont sinds 2001 in Nederland. In haar autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis schrijft ze over haar dubbelleven en haar weg naar vrijheid. In 2021 verscheen VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Dit boek vol creatieve oefeningen van zelfonderzoek, meditatie en contemplatie voor een vrij en bezield leven is praktisch. Je bouwt een nieuwe structuur op een nieuw en stevig fundament.

BOSS & MENTOR-sessies

Samen kijken we naar en voorbij de verhalen van het geconditioneerde denken. Met o.a. inzicht gevende gesprekken, stilte en transcendente meditatie en het herstellen van het ik-grensbewustzijn op het horizontale vlak. Na onze reis bewandel je vol vertrouwen en in verbinding met je innerlijke gids, je eigen weg.

Mijn innerlijke zoektocht

In mijn zoektocht naar rust, vertrouwen en zekerheid kwam Een cursus in wonderen op mijn pad. Deze cursus is een leermiddel voor zelfstudie die ‘de leerling’ in staat stelt het contact met de ‘innerlijke leraar’ te herstellen. Ik leef en werk vanuit innerlijke leiding en ervaar de wonderen van overgave. Je leest over mijn innerlijke reis in:

De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis, een autobiografie over mijn dubbelleven en zoektocht naar vrijheid.
VRIJHEID in zicht, de kracht van overgave, een krachtig hulpmiddel voor ieder die op zoek is naar innerlijke leiding. Het bevat creatieve oefeningen voor zelfonderzoek, meditatie en contemplatie voor een bezield en vrij leven.
Bij de online boekhandel Youbedo maak je meer mensen blij. Youbedo doneert een deel van elke boekverkoop aan een goed doel!

De Podcast; Samira Ahale, De Spirituele Allochtoon

Deze podcast gaat over afwijzing, erkenning en het vinden van je eigen weg. Ik motiveer jou op innerlijke leiding te vertrouwen, zeker van een goede afloop. De podcast is te vinden op o.a. Anchor, Spotify, Itunes.