Samira Ahale

Samira (1977) inspireert ieder die op zoek is naar innerlijke leiding. Als krachtig reisleider begeleidt ze o.a. leidinggevenden en professionals op zoek naar antwoorden. Samira is van Marokkaanse afkomst, is opgegroeid in Antwerpen en woont nu 20 jaar in Nederland. In haar autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis schrijft ze over haar dubbelleven en haar weg naar vrijheid. In 2021 verscheen VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Een boek vol creatieve oefeningen van zelfonderzoek, meditatie en contemplatie voor een vrij en bezield leven.

Een tussenstop voor reizigers

Samen kijken we naar en voorbij de verhalen van het geconditioneerde denken. Met o.a. inzicht gevende gesprekken, stilte en transcendente meditatie en het herstellen van het ik-grensbewustzijn op het horizontale vlak. Na onze reis bewandel je vol vertrouwen en in verbinding met je innerlijke gids, je eigen weg.

Mijn innerlijke zoektocht

In mijn zoektocht naar rust, vertrouwen en zekerheid kwam Een cursus in wonderen op mijn pad. Deze cursus is een leermiddel voor zelfstudie die ‘de leerling’ in staat stelt het contact met de ‘innerlijke leraar’ te herstellen. Ik leef en werk vanuit innerlijke leiding en ervaar de wonderen van overgave.

Mijn boeken bij elke online boekhandel

De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis over mijn dubbelleven en zoektocht naar vrijheid.
VRIJHEID in zicht, de kracht van overgave is een krachtig hulpmiddel voor ieder die op zoek is naar innerlijke leiding. Het bevat creatieve oefeningen tot zelfonderzoek, meditatie en contemplatie voor een bezield en vrij leven.
Bestel je boeken bij de online boekhandel Youbedo.
Youbedo doneert een deel van elke boekverkoop aan een goed doel!

De Podcast; Samira Ahale, De Spirituele Allochtoon

Deze podcast gaat over afwijzing, erkenning en het vinden van je eigen weg. Ik motiveer jou op innerlijke leiding te vertrouwen, zeker van een goede afloop. Wil je ook meehelpen deze podcast mogelijk te maken, dan is elke bijdrage welkom op NL18 TRIO 0198 5283 53 t.n.v. VRIJHEID IN ZICHT. De podcast is te vinden op o.a. Anchor, Spotify, Itunes.