Samira Ahale

Mijn naam is Samira. Als stiltegids begeleid ik mensen bij hun innerlijke reis naar vrede. Ik heb de volgende boeken geschreven:

In mijn praktijk aan huis begeleid ik je in De Innerlijke Reis. Als ervaren stiltegids reis ik een tijdje met je mee van verwarring naar helderheid.

Als gecertificeerde Self Boundary Awareness coach & counceler help ik jou je grenzen te herkennen, erkennen en bewaken. Kijk op ik-grensbewustzijn voor meer informatie over deze methode. De 8-weekse SBAT training begeleid ik zowel individueel als in groepsvorm.

Verstilling & Dans

Elke 2de zaterdag van 9.00-11.45 uur is mijn praktijk geopend voor Samenkomsten van Verstilling. Binnenkort start er een online Samenkomst van Verstilling & Dans. Meer informatie in de Nieuwe Maan nieuwsbrief.

De kracht van overgave Podcast

In De kracht van overgave neem ik je mee op reis van verwarring naar helderheid. Met meditaties en tal van oefeningen om je verder te helpen, maar ook anekdotes uit het leven gegrepen. Luister je mee en wil je een iets bijdragen? Dat kan hieronder!

Geven is ontvangen

Pilates @Zenmeesters

Sinds 2012 ben ik Pilates Teacher. Elke maandagochtend, dinsdagavond en vrijdagochtend verzorg ik de intermediate en de basic Pilates lessen bij Zenmeesters in Zwolle.

Swan Dive

Let’s connect: info@samiraahale.nl.